Caty's Access Buzz

I'M A Secret Caty Drinker.

Inreda sommarstugan

Inreda sommarstugan
Nu har min man äntligen gett mig en budget för att inreda i sommarstugan. En sommarstuga som vi haft i sju år men som har fått vänta fint på sin tur att bli upprustad. Men nu har det dock blivit dags att fräscha upp den lite. Jag har bestämt mig för att inreda med shabby chic inredning. Jag tycker att på landet ska man har lantlig inredning och shabby chic och landet går hand i hand. 

Shabby online
Det skönaste är ju att jag inte behöver gå runt på nån varm butik helt svettig en sommardag. utan jag kan köpta alla heminredning genom webshop. Hur underbart låter inte det på en skala? Men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska prioritera utemöblerna eller om jag ska prioritera insidan av lilla stugan. Känns ju som att man spenderar rätt mycket tid ute på tomten under sommaren med all grillning och lek i lekstugan med ungarna. Men samtidigt går man ju in sen för att fly undan myggen. Jag får ta fundera lite på det, medan jag ligger och kollar online på massa möbler och roligheter till hemmet. 

Sommarstugan, en oas
För oss i vår familj är sommarstugan verkligen en oas. Vi flyr till sommarstugan så fort barnen har fått gå på sommarlov. Det är så skönt att få komma ifrån storstaden och allt liv för ett tag och bara njuta av dem svenska sommaren och umgås med alla fina vänner som kommer på besök. Därför ska det bli extra roligt att få lyxa till stugan lite nu till denna sommaren. Målet är ju självklart att det ska se ut som ett "hemma hos..." reportage, men vi får väl se. Det känns som att det är en lång väg att gå för att komma till det resultatet.