Caty's Access Buzz

I'M A Secret Caty Drinker.

Bra hotell i borlänge

Ta en lärlingsutbildning.


En liten resa

Man behöver inte åka långt för att man ska njuta och kunna koppla av, det finns så mycket som är så kul och så härligt att göra när man har lite tid över. Och det är ju underbart när man känner att man kan få mer energi av att åka iväg på en liten trip och ladda batterierna. Och et behöver som sagt inte vara en långresa utan det kan vara att ta in på ett hotell i borlänge och bara njuta och koppla av några nätter. Det kan verkligen göra mycket och det är värt att kunna koppla av för en liten stund.

Hitta det du tycker om

Ja man får hitta det som man tycker om och som hjälper en att koppla av och ta det lugnt för en stund. För det finns ju så många saker som man kan göra och hitta på som man tycker är kul och som man gärna gör när man känner att det är dags att koppla av och ta det lugnt för en stund. För det är ju så olika vad det är som man tycker om och vad det är som får en att koppla av och bara ta det lugnt.
Men att ta en liten trip och bo över på hotell det kan göra så mycket tycker jag och det är så mysigt att bara kunna vara för en liten stund och se över vad det är man vill göra eller bara att  ligga och läsa en bra bok utan att känna att man borde göra något annat. 
Så boka in en helg nu i höst där man bara kopplar av och kanske åker iväg på en liten trip och gör något som kan vara så kul och som man kommer att leva ett tag på under vintern. Det är ett tips.